Geoană a verificat personal dacă ceasul găsit la Parlament îi aparţinea directorului FMI

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, marţi, că a verificat personal dacă ceasul găsit la tribuna Parlamentului îi aparţinea directorului general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, menţionând că a trimis o echipă care i-a predat acestuia obiectul personal pierdut.

44 afișări
Imaginea articolului Geoană a verificat personal dacă ceasul găsit la Parlament îi aparţinea directorului FMI

Geoană a verificat personal dacă ceasul găsit la Parlament îi aparţinea directorului FMI (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am intuit că este vorba despre oaspetele nostru, care vorbise cu câteva minute înainte. Am luat legătură cu domnia sa şi am trimis o echipă care să îi predea obiectul personal. A intrat în posesia sa", a menţionat el.

Întrebat cum şi-a dat seama că este vorba de ceasul oficialului FMI, preşedintele Senatului a răspuns că a verificat personal acest lucru.

"Am verificat. Prin deducţie logică. Am dat un telefon către delegaţie, pentru a putea să verificăm. Mi-au confirmat că este al domniei sale şi l-am trimis imediat", a explicat Geoană.

Chestionat ce marcă era ceasul, Geoană a răspuns că nu intră în detalii de acest gen.

Dominique Strauss-Kahn a susţinut, marţi, un discurs în plenul Parlamentului. În timpul alocuţiunii, şeful FMI şi-a dat jos ceasul de la mână şi l-a pus pe pupitru.

Viceliderul deputaţilor PSD Aura Vasile a anunţat că a găsit un ceas în sala de plen, preşedintele Senatului, Mircea Geoană, apreciind că acesta ar fi putut fi pierdut de directorul general al FMI, Dominique Strauss-Kahn, care între timp plecase de la Parlament.

Şeful FMI şi-a recuperat ceasul uitat la Parlament, acesta fiindu-i adus la aeroport înainte de plecarea oficialului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici