Geoană: Am senzaţia că Antonescu vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a criticat pe liderul PNL, Crin Antonescu, pentru declaraţiile potrivit cărora îl va desemna pe Klaus Iohannis premier şi dacă va deveni şef al statului, spunând că are senzaţia că liberalul vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral pentru campanie.

28 afișări
Imaginea articolului Geoană: Am senzaţia că Antonescu vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral

Geoană: Am senzaţia că Antonescu vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

Mircea Geoană a făcut declaraţia în acest sens la emisiunea "După 20 de ani", care urmează să fie difuzată duminică dimineaţă de Pro TV, relatează cotidianul "Gândul".

Liderul PSD a fost întrebat, în emisiune, cum comentează faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că edilul Sibiului, susţinut de PNL, PSD, UDMR pentru funcţia de premier, este şi persoana pe care intenţionează să o nominalizeze ca premier dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, menţionează sursa citată.

"Pe Iohannis îl sprijin din toată inima, dar domnul Antonescu face aceeaşi greşeală pe care i-o reproşăm cu toţii domnului Băsescu. Un preşedinte nu poate să spună înainte să constate o majoritate şi înainte să se consulte cu partidele cine va fi prim-ministru. Am senzaţia că domnul Antonescu vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral pentru propria campanie", a răspuns Geoană.

Candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale Crin Antonescu a afirmat, sâmbătă, la Ploieşti, că atunci când spune că îl va desemna pe Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru dacă el va fi ales preşedinte se bazează pe "majoritatea deja formată în sprijinul acestei formule".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici