Geoană vorbeşte despre "blestemul celor trei Elene"

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la un miting electoral la Botoşani, că trebuie împiedicat ca "blestemul celor trei Elene", Lupescu, Ceauşescu şi Udrea, să devină realitate.

38 afișări
Imaginea articolului Geoană vorbeşte despre "blestemul celor trei Elene"

Preşedintele PSD Mircea Geoană (Imagine: Ştefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Geoană le-a cerut celor aproximativ 200 de participanţi la mitingul electoral organizat în faţa sediului PSD Botoşani să voteze astfel încât "blestemul celor trei Elene" din istoria României să nu devină realitate.

"Nu putem să permitem ca blestemul celor trei Elene din istoria României să devină realitate. Elena Lupescu, Elena Ceauşescu şi acum Elena Udrea. Acest lucru nu se va întâmpla, iar dacă se va întâmpla domnul Băsescu este cel care are responsabilitatea pentru această situaţie", a spus Geoană.

Totodată, preşedintele PSD a îndemnat oamenii prezenţi să meargă la vot, arătând că alegerile prezidenţiale din acest an sunt foarte importante pentru că se decide viitorul României pe următorii 20 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici