Gherasim: PDL va fi în măsură să aibă un candidat la preşedinţie mai bun decât al PNL

Deputatul Vasile Gherasim, care candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte al PDL, a declarat, sâmbătă, la CNC al partidului, că PDL va fi în măsură în perioada următoare să aibă un candidat pentru preşedinţia ţării "mult mai bun decât actualul reprezentant al PNL".

175 afișări
Imaginea articolului Gherasim: PDL va fi în măsură să aibă un candidat la preşedinţie mai bun decât al PNL

Gherasim: PDL va fi în măsură să aibă un candidat la preşedinţie mai bun decât al PNL

"Cred că vom fi în măsură, în perioada următoare, să avem un candidat la preşedinţie care să fie mult mai bun decât actualul reprezentat al PNL. Acum un an era mai greu de făcut aşa ceva, acum, după prestaţia diletantă din perioada în care a fost brutalizat statul român a dlui Crin Antonescu, situaţia este mult mai uşoară şi trebuie neapărat să găsim unul redutabil, care să-l bată pe acest individ", a declarat deputatul PDL.

Potrivit acestuia, PDL trebuie să rămână un partid unit, care să întrunească la alegerile europarlamentare cel puţin un procent de cel puţin 23% din preferinţele electoratului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici