Ghişe, la Congresul PPE, cu un tricou pe care scrie "7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu" - FOTO

Senatorul PNL Ioan Ghişe a venit, miercuri dimineaţă, la Palatul Parlamentului, unde are loc Congresul PPE, purtând un tricou alb pe care scrie "7.403.836 romanians dismissed Băsescu" şi "The people are sovereign".

1897 afișări
Imaginea articolului Ghişe, la Congresul PPE, cu un tricou pe care scrie "7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu" - FOTO

Ghişe, la Congresul PPE, cu un tricou pe care scrie "7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a declarat presei că se va plimba pe holurile Parlamentului pentru ca participanţii la Congresul PPE să poată vedea mesajele inscripţionate pe tricolul său.

"7.403.836 Romanians dismissed Băsescu" (7.403.836 de români l-au demis pe Băsescu, n.r.), este mesajul inscripţionat pe faţa tricoului purtat de Ghişe, iar "The people are sovereign" (Poporul este suveran, n.r.) este scris pe spatele tricoului acestuia.

După întoarcerea preşedintelui Băsescu la Controceni în urma referendumului de demitere din această vară, Ghişe a protestat, în repetate rânduri, în mod similar, la Palatul Cotroceni.

Lucrările Congresului PPE au început, miercuri dimineaţă, la Parlament, cu discursuri de deschidere ale preşedintelui partidului, Wilfried Martens, şi liderului grupului PPE, Joseph Daul, precum şi de bun-venit ale liderilor PDL Vasile Blaga şi Theodor Stolojan şi preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor.

USL îşi lansează, miercuri, pe Naţional Arena, candidaţii la alegerile parlamentare, în prezenţa liderilor formaţiunilor componente, organizatorii anunţând prezenţa a 80.000 de susţinători. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici