Guvernul a dispus eliberarea din funcţie a prefecţilor judeţelor Constanţa şi Ialomiţa

Guvernul a dispus, marţi, eliberarea din funcţie a prefecţilor judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, şi judeţului Ialomiţa, Mădălin Teculescu.

Guvernul a dispus eliberarea din funcţie a prefecţilor judeţelor Constanţa şi Ialomiţa (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Tot în şedinţa de marţi, Gigi Petre, actual subprefect, a fost numit ca prefect al judeţului Ialomiţa, iar doi subprefecţi au fost numiţi în Ialomiţa şi Harghita.

Potrivit unui comunicat transmis de Guvern, în funcţia de subprefect al judeţului Ialomiţa a fost numit Ionel Ghiorghişor, şef-serviciu în cadrul prefecturii, iar la Harghita a fost numit ca subprefect Rodica Biro, consilier superior în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Harghita.

"Încetarea exercitării funcţiilor publice de prefect sau subprefect s-a decis la cerere, ca urmare a faptului că persoanele care exercitau aceste funcţii vor candida la alegerile locale din 10 iunie 2012", precizează Guvernul.

Constantin Strujan a fost trecut din postul de subprefect al judeţului Harghita în cel de inspector guvernamental. În ianuarie 2010, Constantin Strujan, susţinut de PDL, a fost înlocuit de Guvern în postul de prefect al judeţului de Ladanyi Laszlo-Zsolt (UDMR), atunci subprefect.

În urmă cu o săptămână, Guvernul a eliberat din funcţie zece prefecţi şi trei subprefecţi care au decis să candideze la alegerile locale din luna iunie a acestui an.

La sfârşitul lunii martie, ministrul Administraţiei şi Internelor a cerut prefecţilor să anunţe Guvernul dacă intenţionează să candideze la alegerile locale din vara acestui an, solicitare reluată ulterior şi de premierul Ungureanu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
GUVERN ,
PREFECŢI ,
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
„În 20 de ani nu vom mai fi români”. TEORIA IREALĂ care adânceşte cele mai negre temeri ale românilor