Hrebenciuc: Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni, referindu-se la invitaţia adresată de şeful statului PDL şi PSD de a-şi băga picioarele în apă rece pentur calmarea spiritelor din coaliţie, că Traian Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat.

54 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Băsescu ar trebui să stea cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc (Montaj foto)

"Domnul preşedinte Băsescu dă în continuare dovadă de ipocrizie. A declanşat această criză şi acum apare ca salvatorul naţiunii să ne explice că vrea să dea dovadă de responsabilitate. El n-a dat dovadă de responsabilitate timp de cinci ani de a ajuns ţara în halul în care este", a spus Hrebenciuc.

Liderul deputaţilor PSD a afirmat că şeful statului este singurul vinovat pentru situaţia actuală.

Întrebat în legătură cu mesajul şefului statului care a transmis PSD şi PDL că ar trebui să stea cu picioarele în apă rece, Hrebenciuc a replicat: "Cred că ar trebui să stea el cu capul în apă rece, pentru că tot timpul este beat".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, referindu-se la disputa PSD-PDL, că "ar fi bine ca ambele partide să-şi bage picioarele în apă rece", precizând că, dacă cele două formaţiuni vor dori o întâlnire cu el, atunci îşi va găsi timp pentru aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici