Hrebenciuc: Eu sunt mereu în tabăra câştigătoare, îmi rezerv plăcerea de a vedea mai târziu care e

Liderul deputaţilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, luni, înaintea CExN, că a decis cu cine va vota la funcţia de preşedinte al partidului şi a spus că el oricum se va poziţiona de partea câştigătoare la Congres.

11 afișări
Imaginea articolului Hrebenciuc: Eu sunt mereu în tabăra câştigătoare, îmi rezerv plăcerea de a vedea mai târziu care e

Hrebenciuc: Eu sunt mereu în tabăra câştigătoare, îmi rezerv plăcerea de a vedea mai târziu care e (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă s-a decis cu cine va vota la Congres pentru şefia PSD, în contextul în care şi-au anunţat intenţia de a candida şi Mircea Geoană, şi Miron Mitrea şi Cristian Diaconescu, Hebenciuc a răspuns:

"Eu în firea mea sunt foarte hotărât cu cine voi vota. Dar nu pot să vă spun, votul e secret", a spus Hrebenciuc.

Întrebat de care din taberele din PSD se va apropia, el a spus: "Eu sunt întotdeauna în tabăra câştigătoare. Îmi rezerv plăcerea de a vedea care este asta mai târziu".

Fostul coordonator al campaniei prezidenţiale a lui Mircea Geoană a mai spus, întrebat ce şanse îi acordă lui Cristian Diaconescu, ultimul care şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PSD, că fostul ministru de Externe ar trebui să ştie mai bine, întrucât ar fi trebuit să-şi evalueze potenţialul sprijin înaintea anunţării candidaturii.

Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu şi-a reafirmat, luni, înaintea BPN, intenţia de a candida la funcţia de preşedinte al PSD, el precizând că susţine ideea unei candidaturi în echipă la funcţiile de conducere centrală din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici