Iaşi: Ponta, Antonescu, Blaga, Predoiu, aşteptaţi la manifestările de Ziua Unirii

Mai mulţi lideri politici vor fi prezenţi, vineri, la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii, printre aceştia figurând Victor Ponta, Crin Antonescu, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu şi Mihai Răzvan Ungureanu.

262 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Ponta, Antonescu, Blaga, Predoiu, aşteptaţi la manifestările de Ziua Unirii

Iaşi: Ponta, Antonescu, Blaga, Predoiu, aşteptaţi la manifestările de Ziua Unirii (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Liderul filialei Iaşi a PSD, primarul Gheorghe Nichita, a anunţat că vor veni la Iaşi premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, dar şi mai mulţi miniştri PSD, printre care şi cel al Apărării, Mircea Duşă.

Nichita a spus că în acest an manifestările care vor fi organizate în centrul oraşului, de Ziua Unirii, vor fi "mai de amploare" faţă de anii precedenţi.

Surse liberale au afirmat că la Iaşi va veni şi liderul PNL, Crin Antonescu, însoţit de mai mulţi reprezentanţi din conducerea partidului.

Liderul PDL Iaşi, Gabriel Surdu, a declarat, la rândul său că din partea democrat-liberalilor vor participa la manifestările de la Iaşi liderul partidului, Vasile Blaga, precum şi prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu.

"Ziua de 24 ianuarie este un eveniment important care are loc la Iaşi, iar liderii PDL de la Bucureşti vor fi prezenţi", a spus liderul PDL Iaşi, susţinând că în piaţa centrală a oraşului vor fi prezenţi şi membri simpli ai PDL din judeţ.

La eveniment va participa şi liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, prezenţa acestuia în oraş fiind confirmată de liderul FC Iaşi, Dragomir Tomaşeschi.

Manifestările organizate la Iaşi, vineri, 24 ianuarie, cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române vor avea loc în Piaţa Unirii, începând cu ora 9.30. Pe scena amplasată în piaţă va avea loc mai întâi un concert folcloric susţinut de artişti din toate provinciile istorice ale României, manifestările oficiale urmând să înceapă la ora 11.00.

După discursurile oficiale, depunerile de coroane de flori la monumentul domnitorului Aleandru Ioan Cuza şi defilarea militarilor, Primăria le va oferi participanţilor 10.000 de porţii de fasole şi cârnaţi, precum şi vin fiert.

Municipalitatea se aşteaptă ca la evenimentele care vor fi organizate la Iaşi în 24 ianuarie să participe câteva mii de persoane.

Premierul Victor Ponta a fost prezent la Iaşi, de Ziua Unirii, şi anul trecut, alături de preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici