Igaş: Preşedintele Băsescu a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui

Liderul grupului senatorial PDL Traian Igaş a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, după întâlnirea Băsescu-PDL, că şeful statului a fost "ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui" şi că rămâne de văzut acum cât de înţelept va fi copilul.

26 afișări
Imaginea articolului Igaş: Preşedintele Băsescu a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui

Igaş: Preşedintele Băsescu a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Preşedintele Traian Băsescu, metaforic, aş spune că a fost ca un părinte care dă sfaturi bune copiilor lui. Acum rămâne de văzut cât este copilul de înţelept, dacă urmează sfaturile părintelui", a apreciat Igaş.

El a declarat, pentru MEDIAFAX, că din discuţiile de la întâlnirea conducerii PDL de la Snagov, s-a desprins ideea că în acest moment nu este potrivită o remaniere a Guvernului şi că trebuie lăsată o perioadă de graţie, de cel mult trei luni, pentru ca fiecare ministru să realizeze măsurile de restructurare.

"A fost o întâlnire interesantă, fiecare a putut să-şi expună ceea ce gândeşte", a apreciat Igaş referindu-se la întâlnirea de la Snagov.

Senatorul PDL a spus că a declarat şi înainte de întâlnire că nu este momentul potrivit să se facă o remaniere, iar această idee s-a desprins şi din discuţiile de la Snagov.

"S-a desprins ideea de a nu se trece direct în acest moment la remaniere şi ar trebui să fie lăsată o perioadă de graţie pentru fiecare ministru să realizeze toate acele măsuri", a afirmat Igaş. El a mai spus că este vorba despre două luni sau cel mult trei luni, deoarece situaţia actuală nu permite un acordarea unui timp îndelungat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici