Iliescu anunţă că va fi alături de noua echipă de conducere a PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că alegerea, de către Congresul PSD, a lui Victor Ponta în funcţia de preşedinte, reprezintă un semnal de schimbare, el apreciind că misiunea noului lider nu va fi uşoară.

10 afișări
Imaginea articolului Iliescu anunţă că va fi alături de noua echipă de conducere a PSD

Iliescu: Alegerea lui Ponta la şefia PSD – un semnal de schimbare, voi fi alături de noua echipă (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Iliescu a arătat că l-a felicitat pe Ponta pentru câştigarea alegerilor în PSD.

"L-am felicitat pentru succes. A fost un semnal de schimbare, sper benefică, pentru ceea ce revine PSD de aici înainte. Este o misune nu uşoară pentru Ponta", a spus Iliescu.

El a arătat că are încredere în inteligenţa şi simţul măsurii, calităţi pe care le apreciază la Ponta, ca de altfel şi reacţia "ponderată" cu care a primit vestea.

"Cred în inteligenţa şi simţul măsurii sale. Azi a avut o intervenţie preţuită de toată lumea, ca de altfel şi reacţia ponderată la aflarea veştii arată o calitate umană pe care o apreciez. Îl voi sprijini în activitatea sa şi voi fi alături de noua echipă de conducere", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici