Încă o demisie din USR. Un parlamentar s-a alăturat nou-înfiinţatului REPER

Deputatul USR Cristina Rizea este al doilea parlamentar care se alătură REPER, anunţă, luni, reprezentanţii noului partid înfiinţat de Dacian Cioloş.

427 afișări
Imaginea articolului Încă o demisie din USR. Un parlamentar s-a alăturat nou-înfiinţatului REPER

Încă o demisie din USR. Un parlamentar s-a alăturat nou-înfiinţatului REPER

„Menirea unui politician este de a-şi servi poporul care l-a ales, cu demnitate, bună credinţă şi onestitate. Aşa văd eu această #politicăaltfel pe care o clamăm de ani întregi. Doar că lucrurile nu stau mereu aşa cum ne dorim. Iar în USR acest lucru nu s-a întâmplat, deşi am cunoscut mulţi oameni faini în acest proiect politic. Dar nu ei au decis direcţia partidului”, a spus Cristina Rizea, deputat ales în Constanţa.

Ea spune că a ales să îşi păstreze reperele şi să rămână fidelă principiilor pentru care a intrat în politică cu trei ani în urmă.

„Aleg să clădesc, nu să dezbin. Aleg să evoluez, nu să mă pierd în orgolii şi lupte fără sens. Aleg să construiesc din nou, de la capăt, mai bine şi mai temeinic”, a afirmat Cristina Rizea.

Cei cinci membri fondatori ai formaţiunii sunt europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoş Pîslaru, Alin Mituţa, Dragoş Tudorache şi Dacian Cioloş. Potrivit actului constitutiv al REPER, conducerea interimară a formaţiunii politice va fi asigurată, până la primul congres, în copreşedinţie, de Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru.

Cei cinci eurodeputaţi au renunţat la calitatea de membri ai partidului Uniunea Salvaţi România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
parlamentar,
rizea,
reper

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici