Iohannis, despre declaraţia lui Antonescu referitoare la Băsescu: A spus-o un pic cu umor

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, spune, referindu-se la declaraţiile lui Crin Antonescu potrivit cărora ar putea să îl numească premier pe Traian Băsescu, că afirmaţia a fost făcută "un pic cu umor".

249 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre declaraţia lui Antonescu referitoare la Băsescu: A spus-o un pic cu umor

Traian Băsescu, Crin Antonescu (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Prin-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre declaraţia lui Crin Antonescu potrivit căreia dacă va ajunge preşedinte l-ar desemna pentru funcţia de premier pe Traian Băsescu, dacă acesta ar fi propus de câştigătorii alegerilor.

"Nu aş vrea să comentez afirmaţiile propriului preşedinte. Pe de altă parte, cred că a spus-o un pic cu umor. Un pic", a răspuns Iohannis.

Întrebat dacă este de părere că nu se va ajunge niciodată în situaţia ca preşedintele Crin Antonescu să-l desemneze pe Traian Băsescu premier, Iohannis a răspuns, zâmbind: "N-aş afirma aşa ceva".

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că dacă ar ajunge preşedinte îl va pune pe Traian Băsescu premier în cazul în care acesta ar fi propus pentru funcţie de către un partid sau o alianţă care ar câştiga parlamentarele, el precizând însă că nu crede că se va ajunge în această situaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici