Iohannis, despre numirea lui Mişa, artizanul Revoluţiei Fiscale: Am rămas puţin nedumerit

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că a rămas nedumerit când a aflat că Ionuţ Mişa a fost numit şef al ANAF, dar speră ca acesta să îşi facă treaba.

1758 afișări
Imaginea articolului Iohannis,  despre numirea lui Mişa, artizanul Revoluţiei Fiscale: Am rămas puţin nedumerit

Iohannis, despre numirea lui Mişa, artizanul Revoluţiei Fiscale: Am rămas puţin nedumerit

"Am rămas puţin nedumerit când am aflat, în rest sper să îşi facă treaba", a declarat preşedintele Klaus Iohannis, legat de numirea lui Ionuţ Mişa la ANAF.

Întrebat dacă Mişa va putea rezolva problema colectării, preşedintele a răspuns: "vom vedea în timp relativ scurt".

Decizia privind numirea fostului ministru de Finanţe Ionuţ Mişa în funcţia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, semnată de premierul Viorica Dăncilă, a fost publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Ionuţ Mişa a fost ministru al Finanţelor înaintea lui Eugen Teodoriovici, iar la schimbarea din ianuarie 2018, Mişa a declarat: "Un mandat greu cu foarte multe provocări, cu multe măsuri din programul de guvernare de realizat. Bănuiesc că aţi văzut situaţia centralizată. E ministerul care a realizat cele mai multe măsuri din programul de guvernare".

Ionuţ Mişa este considerat a fi artizanul Revoluţiei Fiscale, anterior numirii sale ca ministru de Finanţe, în 2017, ocupând funcţia de director al Direcţiei Marii Contribuabili din cadrul ANAF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici