Iohannis, despre refacerea USL: Vreţi să râd tare sau mai puţin tare?

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, întrebat fiind despre posibilitatea refacerii USL: "Vreţi să râd tare sau mai puţin tare?", adăugând că, "indiferent de rezultatul alegerilor, nu se va reface USL".

458 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre refacerea USL: Vreţi să râd tare sau mai puţin tare?

Iohannis, despre refacerea USL: Vreţi să râd tare sau mai puţin tare? (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, dacă este posibilă refacerea USL după alegerile europarlamentare, având în vedere că Victor Ponta continuă să promoveze acest proiect.

"Vreţi să râd tare sau mai puţin tare?", a răspuns Iohannis.

El a adăugat că, "indiferent de rezultatul alegerilor, nu se va reface USL".

"Sunt, chiar sunt, în poziţia să vă spun cu toată certitudinea că, indiferent de rezultatul alegerilor, nu se va reface USL începând de luni. Puteţi să desfaceţi această afirmaţie în câte bucăţele vreţi, dar o spun cu toată răspunderea", a afirmat prim-vicepreşedintele liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici