Iohannis, despre salariile demnitarilor: Este posibil să fi jucat un rol în solicitările bugetarilor

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că problema salariilor demnitarilor ar fi cel mai bine să fie discutată în cadrul noii legi a salarizării, admiţând că acest subiect "este posibil să fi jucat un rol" în valul de solicitări de creşteri salariale ale bugetarilor.

277 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre salariile demnitarilor: Este posibil să fi jucat un rol în solicitările bugetarilor

Iohannis, despre salariile demnitarilor: Este posibil să fi jucat un rol în solicitările bugetarilor (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Eu cred că această chestiune (salariile demnitarilor - n.r.) este cel mai bine să se discute în cadrul noii legi care se referă la salarizarea în sectorul bugetar. Dacă a fost oportună atunci sau nu, au fost păreri pro sau contra. Dacă a fost declanşatorul creşterilor salariale, este posibil să fi jucat un rol", a spus preşedintele.

După consultările de săptămâna trecută între liderii partidelor, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că puterea şi opoziţia aşteaptă de la Ministerul Muncii proiectul legii salarizării pentru a se consulta asupra acestuia, arătând că doreşte ca această lege să fie discutată în Parlament odată cu ordonanţa privind majorarea salariilor demnitarilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici