Iohannis: Să faci cadou un microbuz în prag de alegeri nu înseamnă că ai investit în copii

Klaus Iohannis critică Guvernul spunând că "să faci cadou un microbuz în prag de alegeri nu înseamnă că ai investit în copii", prezidenţiabilul ACL catalogându-l pe Victor Ponta drept "un om care a avut şansa de a fi prim-ministru şi a dezamăgit generaţia din care face parte, şi pe mulţi români".

146 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Să faci cadou un microbuz în prag de alegeri nu înseamnă că ai investit în copii

Klaus Iohannis (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Prezent, sâmbătă, la Piteşti, unde a participat la Şcoala Politică a femeilor ACL, Klaus Iohannis a afirmat, în discursul său, că următorii zece ani vor fi "decisivi” pentru România şi că îşi doreşte o politică socială "centrată pe educaţie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iohannis i-a criticat pe politicienii puterii, spunând că aceştia lansează "diversiuni” în loc să se ocupe de problemele ţării şi a criticat Guvernul, spunând că a oferi microbuze în prag de alegeri nu înseamnă a investi în copii.

"Zi de zi apar la televizor oameni cu înalte funcţii în stat care se ceartă, care lansează diversiuni, atacuri împotriva competitorilor, în loc să se preocupe de problemele cu adevărat importante şi dureroase. Nu este suficient să faci cadou un microbuz în prag de alegeri pentru ca elevii din mediul rural să aibă în mod real acces la o educaţie de calitate iar părinţii să aibă cu ce-i creşte. Asta nu se cheamă că ai investit în copii. Trebuie să ne gândim cum ajutăm mamele, cum consolidăm familiile, cum creştem accesul la creşe şi grădiniţe şi să găsim soluţii pe care să le aplicăm pe termen lung", le-a spus Iohannis femeilor din ACL.

Prezidenţiabilul ACL l-a criticat şi pe premierul Victor Ponta, spunând că acesta a dezamăgit generaţia din care face parte şi i-a dezamăgit pe mulţi români.

"Îmi pare rău că un om tânăr care a avut şansa de a fi prim ministru în această ţară şi-a dezamăgit generaţia din care face parte şi i-a dezamăgit pe mulţi români. Mergeţi şi spuneţi-le oamenilor cu care vă întâlniţi că a venit vremea faptelor, că putem construi împreună o Românie în care proiectele sunt finalizate, reformele încheiate, instituţiile respectate, dar pentru asta este nevoie de un preşedinte care să dea o direcţie, care să ştie să fie şi mediator, şi integrator, dar şi ferm atunci când este nevoie. Eu voi fi un asemenea preşedinte", a mai spus Iohannis în discursul său.

Klaus Iohannis, însoţit de mai mulţi lideri ai ACL, a participat, sâmbătă, la Piteşti, la Şcoala politică a femeilor ACL. El le-a mărturisit doamnelor din ACL că fără ele "nu se poate” şi că se bazează pe ele în competiţia electorală pentru Preşedinţia României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici