Iohannis condamnă atacurile care au avut loc la Ankara

Preşedintele Klaus Iohannis condamnă atacurile care au avut loc sâmbătă lângă gara centrală din Ankara, în urma cărora s-au înregistrat numeroase victime, morţi şi răniţi, şeful statului exprimând, în numele său şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Ankara şi cu poporul turc.

1051 afișări
Imaginea articolului Iohannis condamnă atacurile care au avut loc la Ankara

Iohannis: Condamn atacurile care au avut loc la Ankara; exprim solidaritatea cu poporul turc

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în urma atacurilor teroriste care au avut loc, sâmbătă, la Ankara.

"Condamn atacurile care au avut loc astăzi lângă gara centrală din Ankara, explozii în urma cărora s-au înregistrat numeroase victime, morţi şi răniţi. Îmi exprim, în numele meu personal şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Ankara şi cu poporul turc şi transmit condoleanţe pentru familiile greu încercate ale victimelor şi persoanelor grav rănite în atacurile teroriste", se arată în mesajul preşedintelui Iohannis.

"România condamnă cu fermitate aceste atacuri criminale şi reiterează întregul sprijin pentru Turcia", adaugă şeful statului.

Ponta, pe Twitter: Oribile şi inacceptabile actele teroriste de la Ankara

Premierul Victor Ponta a calificat, într-o postare pe Twitter, drept "oribile" şi "inacceptabile" actele teroriste care au avut loc sâmbătă la Ankara, exprimând totodată solidaritatea cu poporul turc şi cu guvernul de la Ankara.

"Oribile şi inacceptabile actele teroriste de la Ankara", a scris Ponta pe Twitter.

"Solidaritate cu poporul şi Guvernul turc în această luptă dificilă", a adăugat premierul.

Exploziile produse sâmbătă lângă gara centrală din Ankara s-au soldat cu cel puţin 30 de morţi şi 126 de răniţi, a anunţat Ministerul turc de Interne, citat de agenţia Anadolu în pagina electronică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici