Iohannis şi Ponta s-au întâlnit la Cotroceni - Principalele teme de discuţie/ Ponta: O consultare serioasă şi eficientă, lucrurile intră pe făgaşul normal

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierului Victor Ponta a început, luni, la ora 12.00, la Palatul Cotroceni. Întâlnirea s-a încheiat, după aproximativ o oră, cei doi având o discuţie tete-a-tete, pe teme privind priorităţile guvernării, actualitatea politică şi economică şi pespectivele colaborării instituţionale.

7900 afișări
Imaginea articolului Iohannis şi Ponta s-au întâlnit la Cotroceni - Principalele teme de discuţie/ Ponta: O consultare serioasă şi eficientă, lucrurile intră pe făgaşul normal

Klaus Iohannis, Victor Ponta (Imagine: Codrin Prisecaru/ Mediafax Foto)

14:37 - Ponta, după întâlnirea cu Iohannis: O consultare utilă, serioasă şi eficientă, lucrurile intră pe făgaşul normal

Premierul Victor Ponta afirmă că întâlnirea avută cu preşedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utilă, serioasă şi eficientă, o primă consultare instituţională care arată că lucrurile intră "pe făgaşul normal".

"Prima consultare instituţională cu preşedintele Iohannis - extrem de utilă, serioasă şi eficientă. Lucrurile intră pe făgaşul normal", a scris Ponta pe Twitter.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, duminică, într-o postare pe contul său de Facebook, că l-a invitat luni, la Palatul Cotroceni, pe prim-ministrul Victor Ponta, la o întâlnire la care se vor discuta priorităţiile guvernării, actualitatea politico-economică şi perspectivele colaborării instituţionale între preşedinţie şi guvern.

Şi premierul Victor Ponta a confirmat că se va întâlni, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis, spunând că este o primă întâlnire instituţională care poate demonstra, după 10 ani, ce important este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pentru binele public.

"Mâine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima întâlnire instituţională cu preşedintele Iohannis. După 10 ani putem în sfârşit să demonstrăm românilor ce important şi benefic este ca preşedintele şi premierul să colaboreze pt binele public. Toţi cetăţenii care ne-au numit în funcţiile noastre vor avea de câştigat",  a afirmat Ponta pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici