Iohannis: USL va deveni tot mai vulnerabilă. Este nevoie de multă înţelepciune politică pentru a o păstra

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi că USL va deveni "din ce în ce mai vulnerabilă" şi va fi nevoie de "foarte multă înţelepciune politică" pentru a păstra Uniunea, apreciind că aceasta "va rezista" mai mult decât până la finalul acestui an.

237 afișări
Imaginea articolului Iohannis: USL va deveni tot mai vulnerabilă. Este nevoie de multă înţelepciune politică pentru a o păstra

Klaus Iohannis (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Întrebat joi într-o conferinţă de presă dacă vede USL mai puternică sau mai vulnerabilă la un an de guvernare, prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a apreciat că "USL va deveni din ce în ce mai vulnerabilă".

"USL va deveni din ce în ce mai vulnerabilă prin simplul fapt că apare eroziunea prin guvernare. Şi atunci este nevoie de foarte multă înţelepciune politică pentru a păstra USL ca şi o forţă care poate să mişte lucrurile în România", a spus Iohannis.

El a afirmat că "nu e nicio noutate" că există voci în USL care vorbesc despre despărţire, având în vedere că "din prima zi au fost mai mulţi care au vrut despărţirea decât unirea".

Întrebat dacă USL va rezista până la finalul anului 2013, Iohannis a răspuns: "Cu siguranţă. Va rezista şi mai mult".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici