Iordache, Vlase şi Nassar, propuşi de grupul PSD pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Camerei

Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a decis, sâmbătă, la Sinaia, să propună ca funcţiile de vicepreşedinte care revin formaţiunii în conducerea Camerei, în sesiunea parlamentară care începe în februarie, să fie ocupate de Florin Iordache, Gabriel Vlase şi Rodica Nassar.

119 afișări
Imaginea articolului Iordache, Vlase şi Nassar, propuşi de grupul PSD pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Camerei

Iordache, Vlase şi Nassar, propuşi de grupul PSD pentru funcţiile de vicepreşedinţi ai Camerei-surse (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse participante la reuniune, Iordache, Vlase şi Nassar vor fi propuşi să ocupe funcţiile de vicepreşedinte în viitorul Birou Permanent al Camerei Deputaţilor, în timp ce Mircea Drăghici va fi propus pentru funcţia de chestor.

Totodată, grupul parlamentar PSD de la Senat a decis să propună pentru Biroul permanent al acestui for doi vicepreşedinţi – Cristian Dumitrescu şi Ioan Chelaru, care deţin aceste funcţii şi în prezent.

Camera Deputaţilor şi Senatul a fost convocate, luni, în prima sesiune ordinară a anului 2015.

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, începând cu ora 13.00, pentru a-şi desemna noua componenţă, respectiv vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii acestui for. Prima şedinţă a conducerii Senatului va avea loc începând cu ora 14.00, când se va alege noua componenţă a Biroului Permanent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici