Kelemen: La plecarea UDMR de la guvernare, Ponta mi-a spus "Salut şi spor la treabă”. I-am urat şi eu succes

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost întrebat, luni, ce mesaj i-a transmis premierul Victor Ponta cu ocazia ieşirii Uniunii de la guvernare, el arătând că Ponta i-a spus „Salut şi spor la treabă” şi că el i-a răspuns la fel, urându-i, totodată, succes cu noul Cabinet.

569 afișări
Imaginea articolului Kelemen: La plecarea UDMR de la guvernare, Ponta mi-a spus "Salut şi spor la treabă”. I-am urat şi eu succes

Kelemen: La plecarea UDMR de la guvernare, Ponta mi-a spus "Salut şi spor la treabă”. I-am urat şi eu succes (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

„Mi-a zis: «Salut şi spor la treabă!». Iar eu am spus: «Salut, spor la treabă şi succes!»”, a precizat Kelemen Hunor, după o întrevedere cu premierul VictoVictor PontaParlament, în care cei doi au stabilit detaliile tehnice ale ieşirii Uniunii din Guvern.

Kelemen Hunor a precizat că a colaborat bine cu premierul Victor Ponta în cadrul Guvernului.

„Eu am colaborat bine în Guvern, nu am nimic de reproşat pentru această perioadă de opt luni de zile în ceea ce priveşte raporturile noastre. Au fost foarte multe alte lucruri, mai ales în campanie, dar nu erau deciziile premierului Ponta, care era candidat, poate staff-ul de campanie, poate cei care erau oameni tehnici şi au pregătitt campania - dar asta este o altă discuţie”, a spus Kelemen.

El a arătat că UDMR nu va încheia un acord de susţinere parlamentară a viitorului Cabinet Ponta 4, chiar dacă va vota în favoarea învestirii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici