Kelemen le-a transmis maghiarilor din Transilvania că UDMR este deschisă la toate problemele lor

Noul preşedinte al UDMR, Kelemen Hunor, le-a mulţumit tuturor celor care l-au sprijinit, precum şi fostului lider Marko Bela care i-a acordat încredere şi susţinere, şi le-a transmis maghiarilor din Transilvania că Uniunea este deschisă la toate problemele lor.

29 afișări
Imaginea articolului Kelemen le-a transmis maghiarilor din Transilvania că UDMR este deschisă la toate problemele lor

Kelemen le-a transmis maghiarilor din Transilvania că UDMR este deschisă la toate problemele lor (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Kelemen a spus, după aflarea rezultatelor, că vrea să fie un preşedinte bun pentru toţi, un preşedinte puternic al UDMR.

El le-a mulţumit oganizatorilor, echipei sale de campanie, precum şi fostului lider al UDMR Marko Bela pentru sprijinul şi încrederea acordate de-a lungul anilor, şi preşedintelul executiv Takacs Csaba.

"Şi îngăduiţi-mi să-i mulţumesc lui Marko Bela pentru încredrea si susţinerea pe care le-am primit încă din 1997", a spus Kelemen.

Kelemen Hunor a precizat că de luni va începe un nou capitol, precum şi pregătirea alegerilor pentru 2012, subliind că este nevoie de o analiză a tot ceea ce a fost bun şi a modificărilor care trebuie făcute.

El a transmis un mesaj tuturor maghiarilor, spunând că UDMR este o organizaţie deschisă la toate probleme lor şi subliind importanţa solidarităţii maghiare.

"Doresc să transmit maghiarilor din Transilvania că UDMR este deschisă la toate problemele lor şi îi va primi pe toţi", a afirmat Kelemen Hunor.

Kelemen a spus că vrea o relaţie corectă cu partidele din Ungaria.

El a spus că promite muncă şi soldaritate şi şi-a încheiat discursul cu "Hai UDMR", "Hai maghiarimea din Transilvania".

Kelemen Hunor a fost ales preşedinte al UDMR cu 371 de voturi exprimate de delegaţii la Congres, ceilalţi doi candidaţi la şefia Uniunii, Eckstein Kovacs Peter şi Olosz Gergely, obţinând 118, respectiv 47 de voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici