Kelemen: Momentan nu se pune problema ieşirii UDMR din coaliţie

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că momentan nu se pune problema ieşirii Uniunii din coaliţie, refuzând să comenteze declaraţia liderului PNL, Crin Antonescu, potrivit căreia USL garantează accesul UDMR la guvernare până în 2016, dacă în septembrie va refuza să mai gireze actualul Guvern.

261 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Momentan nu se pune problema ieşirii UDMR din coaliţie

Kelemen: Momentan nu se pune problema ieşirii UDMR din coaliţie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Kelemen Hunor a declarat, sâmbătă, presei, la Festivalul Peninsula de la Târgu Mureş, că în prezent coaliţia de guvernare funcţionează la parametri normali şi că nu vrea să comenteze "invitaţia" făcută de preşedintele PNL, Crin Antonescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Nu comentez acest lucru, suntem în coaliţie, momentan nu se pune problema ieşirii noastre din coaliţie. Coaliţia funcţionează în acest moment în parametri normali. Nu vreau să comentez această invitaţie a domnului Crin Antonescu", a spus Kelemen Hunor.

El a afirmat că este optimist în privinţa rezultatelor care vor fi obţinute de UDMR la alegerile de anul viitor.

"Sigur, fiecare dintre noi e optimist, unii sunt superoptimişti, alţii mai puţin optimişti. Şi eu sunt optimist în ceea ce priveşte rezultatele la alegerile de anul viitor şi sunt convins că vom avea un rezultat bun", a mai spus Kelemen.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, că USL garantează UDMR accesul la guvernare până în 2016 dacă în septembrie Uniunea refuză să mai "gireze" o guvernare "dezastruoasă".

"UDMR trebuie să înţeleagă că se duce cu PDL la bine şi la greu. Nu se duc în puşcărie toţi, numai cei care au încălcat legea, dar se duc în opoziţie toţi dacă noi câştigăm. Dacă noi câştigăm alegerile şi facem guvernul, UDMR nu are ce căuta într-un astfel de guvern. Dar astăzi garantăm UDMR o guvernare împreună până în 2016, dar dacă rămân acolo unde sunt acum, pot veni la dialogul dintre putere şi opoziţie, dar cu alte propuneri vin degeaba", a afirmat preşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici