Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Ursula von der Leyen, care a intrat în autoizolare: ”În cazul meu, nu există niciun pericol”

  • Preşedintele Klaus Iohannis a relatat că s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a intrat în autoizolare,
  • Klaus Iohannis: ”În cazul meu, nu există niciun pericol.”
777 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, după întâlnirea cu Ursula von der Leyen, care a intrat în autoizolare: ”În cazul meu, nu există niciun pericol”

Profimedia

Preşedintele Klaus Iohannis a relatat că s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a intrat în autoizolare, dar că a respectat toate măsurile de prevenţie: ”În cazul meu, nu există niciun pericol”.

”Din păcate, preşedinta Comisiei a intrat în autoizolare, după ce ne-am salutat la începutul şedinţei. În cazul meu, nu există niciun pericol. Am păstrat distanţa, am avut mască şi doamna von der Leyen a fost testată negativ chiar în această dimineaţă”, relatează Klaus Iohannis.

El a reiterat importanţa măsurilor preventive.

Gândiţi-vă cum ar fi fost dacă nu aş fi avut mască sau dacă doamna preşedinte nu ar fi avut masca. Sau dacă nu am fi păstrat distanţa. Este evident că instrumentele de care dispunem pentru a îngrădi răspândirea bvolii sunt în esenţă simple – masca, distanţa, igiena mâinilor”, adaugă preşedintele Iohannis.

Şeful statului a amintit şi de situaţia din ţară.

Şi astăzi am fost foarte amărât când am citit că avem iar peste 4000 de cazuri. Dragi români, respectaţi aceste reguli simple”, conchide Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European, joi şi vineri, pentru a discuta în principal despre stadiul negocierilor cu Marea Britanie pe tema relaţiilor post-Brexit şi despre criza pandemiei.

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat joi după-amiază că pleacă de la reuniunea Consiliului European, începută la Bruxelles, deoarece a fost în contact cu o persoană care are coronavirus.

"Tocmai am fost informată că un membru al personalului recepţiei de la biroul meu a fost diagnosticat în această dimineaţă ca având Covid-19. Eu am primit rezultat negativ la test. Totuşi, ca măsură de precauţie, părăsesc imediat reuniunea Consiliului European şi intru în autoizolare", a transmis Ursula von der Leyen, pe Twitter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici