Klaus Iohannis, şedinţă la Vila Lac cu liderii PNL. Guvernul liberal va prezenta un amplu program de revigorare a economiei româneşti

  • Klaus Iohannis a avut o şedinţă la Vila Lac cu premierul Orban şi mai mulţi miniştrii
  • S-au discutat subiecte legate de tema relaxării
848 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis, şedinţă la Vila Lac cu liderii PNL. Guvernul liberal va prezenta un amplu program de revigorare a economiei româneşti

Klaus Iohannis, şedinţă la Vila Lac cu liderii PNL pe tema relaxării, A venit şi Carmen Iohannis

UPDATE

Liderul deputaţilor liberali din Camera Deputaţilor a confirmat printr-o postare pe Facebook întâlnirea liderilor PNL de seara trecută. El a precizat că nu a s-a discutat despre remaniere.

"PNL a ieşit cu motoarele turate de la aceasta intalnire, cu o echipa puternica, unita şi consolidata in jurul lui Ludovic Orban/ deci nu a fost nici o intalnire cu cuţitele pe masa cum spun unii, e drept ca am servit o cafea şi o apa plata!".

Florin Roman a mai precizat că economia României a fost pe tema discuţiilor. Veniturile colectate pe luna aprilie conform lui Florin Roman sunt mai mari decât cele din aceaşi luna a anului trecut. El a mai promis că PNL va veni în zilele următoare cu un "program de revigorare a economiei româneşti"

Ora 22:00

Surse politice au afirmat faptul că preşedintele Klaus Iohannis a susţinut o şedinţă cu liderii PNL la Vila Lac pe tema relaxării restricţiilor după 1 iunie.

Mai mult, pe lângă liderii liberali, la Vila Lac a sosit în jurul orei 19 cu o maşină SPP şi Carmen Iohannis. Aceasta purta ochelari de soare deşi vremea a fost una ploioasă.

Surse politice au afirmat, marţi dimineaţă, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu liderii Partidului Naţional Liberal, la Vila Lac.

„Vor discuta şi despre măsurile de relaxare care vor fi luate de guvern începând cu 1 iunie”, au menţionat sursele.

La şedinţă au participat preşedintele PNL, Ludovic Orban, dar şi mai mulţi miniştri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici