Liberalul care a agresat o femeie pe stradă s-a reîntors în partid şi a fost ales în conducerea PNL Bistriţa-Năsăud

Jenor Beudean, politicianul liberal care a agresat o femeie în iunie anul trecut, s-a reîntors în partid şi a fost ales în conducerea organizaţiei judeţene a PNL, susţinând că ar fi primit neînceperea urmăririi penale după ce ar fi agresat o femeie care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului.

9970 afișări
Imaginea articolului Liberalul care a agresat o femeie pe stradă s-a reîntors în partid şi a fost ales în conducerea PNL Bistriţa-Năsăud

Liberalul, care a agresat o femeie pe stradă, s-a reîntors în partidales şi a fost ales în conducerea PNL Bistriţa-Năsăud

Jenor Beudean, consilier PNL şi candidat la primăria unei comune din Bistriţa-Năsăud, a demisionat din organizaţia judeţeană PNL Bistriţa-Năsăud, anul trecut în luna iunie, după ce a fost la un pas de excludere din partid întrucât a agresat o femeie, iar soţul acesteia a postat imaginile online.

Într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Bistriţa de noua conducere a organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal, Jenor Beudean a fost prezentat drept noul secretar general adjunct al organizaţiei judeţene a PNL.

“M-am rescris în partid, în decembrie, în organizaţia locală Şieu-Odorhei şi sunt membru al partidului. Plângerea de la poliţie s-a finalizat cu propunere de renunţare la începerea urmăririi penale. Doamna nu a renunţat la plângere, însă în zonă a existat o cameră care a prins incidentul. Nu ne-am împăcat, eu am spus din capul locul că sunt nevinovat. A fost un linşaz mediatic din partea doamnei, am fost urmărit în acea zi de către un profesionist” a declarat într-o conferinţă de presă, susţinută vineri la Bistriţa, Jenor Beudean.

Noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, spune a apreciat că acel incident este “clasat” din punct de vedere juridic şi Jenor Beudean se poate reîntoarce în politică.

„Eu sunt adeptul tratării corecte a tuturor oamenilor, a tuturor colegilor. Atâta timp cât nu s-a dovedit că acel incident are un conţinut care să prevadă sau să presupună o sancţiune, nu putem să îl sacţionăm noi. Este cea mai corectă atitudine. Dacă noi ne desolidarizăm de cunoştinţe, de prieteni atunci când au o problemă, înainte de a se certifica natura acelei probleme, avem o problemă de moralitate personală, de etică personală. Domnul Jenor Beudean nu a fost exclus din Partidul Naţional Liberal ci şi-a dat demisia pentru a nu afecta imaginea partidului la nivel judeţean. În acest moment am apreciat că acel incident este clasat din punct de vedere juridic şi domnul Jenor Beudean se poate reîntoarce în politică mai ales că şi-a exprimat această intenţie” a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ioan Turc.

Deşi liberalii bistriţeni spun că totul este în regulă şi că Jenor Beudean nu ar fi fost găsit vinovat, poliţiştii bistriţeni nu au finalizat dosarele de cercetare penală în cazul acestuia.

“Poliţia municipiului Bistriţa are în lucru două dosare penale, în niciunul dintre acestea nefiind finalizate cercetările. Este vorba despre un dosar penal pentru vătămare corporală, plângerea fiind făcută de o femeie şi de un dosar penal pentru distrugere, plângere formulată de un bărbat” a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, ag.princ. Crina Sârb.

Incidentul în care a fost implicat politicianul s-a petrecut pe 14 iunie 2016 pe un bulevard din Bistriţa, soţul femeii agresate, Cristian Cezar Constantinescu postând pe Facebook imagini care înfăţişau pe Jenor Beudean agresând-o pe soţia sa.

Nicoleta Constantinescu, femeia agresată a depus plângere împotriva politicianului, însă poliţia a decis să nu înceapă urmărirea penală împotriva politicianului. Nicoleta Constantinescu şi soţul acesteia locuiesc de mai mulţi ani în Martea Britanie şi după incident s-au reîntors în străinătate.

În acest caz şi politicianul a făcut o plângere împotriva femeii pentru injurii aduse în spaţiul public, lovirea autoturismului şi traversarea pe culoarea roşie a semaforului.

La momentul incidentului, copreşedintele PNL, Alina Georghiu, i-a cerut scuze public femeii agresate de fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean, iar imediat după incident, Biroul de Presă al PNL a anunţat că va cere excluderea din Partidul Naţional Liberal a agresorului, însă acesta a demisionat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici