Raluca Turcan: Iau în considerare o candidatură la nivel naţional, la Convenţia PNL din 17 iunie

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că ia în considerare o candidatură la nivel naţional, la Convenţia din 17 iunie, afirmând că partidul este pregătit pentru o femeie preşedinte, dar că dincolo de politica de gen ar trebui să se concentreze pe sancţionarea PSD.

209 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Iau în considerare o candidatură la nivel naţional, la Convenţia PNL din 17 iunie

Turcan: Iau în considerare o candidatură la nivel naţional, la Convenţia PNL din 17 iunie

„Iau în considerare o candidatură la nivel naţional”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, întrebată dacă se va mulţumi doar cu funcţia de lider de filială sau se gândeşte să candideze la nivel naţional

Raluca Turcan a refuzat să spună dacă va candida la şefia PNL.

„O să anunţ, evident. Avem timp. Avem foarte clar stabilite datele în care putem să ne pronunţăm pe acest subiect”, a răspuns Turcan, întrebată dacă va candida la şefia PNL.

Întrebat dacă PNL este pregătit pentru un preşedinte femeie ales, după ce fost condus de două femei în ultimii ani, Raluca Turcan a afirmat că „PNL este pregătit pentru multe”.

„PNL este pregătit pentru multe şi cu PSD la guvernare va avea o viaţă destul de dificilă şi cred că ar trebui să se concentreze dincolo de politica de gen pe soluţii concrete pentru oameni şi pe sancţionarea dură a PSD. Şi aş vrea să văd mult mai mulţi domni în bătălia politică (dusă-n.r.) cot la cot cu PSD”, a răspuns Turcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici