Lider PSD Arad despre demisia lui Ponta: Orice astfel de acţiune dă gloanţe adversarilor politici

Liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, declară despre demisia în alb a lui Victor Ponta că "orice astfel de acţiune dă gloanţe adversarilor politici" şi lasă loc speculaţiilor. "Partidul are nevoie de soldaţi, cât timp sunt disciplinaţi", spune acesta.

637 afișări
Imaginea articolului Lider PSD Arad despre demisia lui Ponta: Orice astfel de acţiune dă gloanţe adversarilor politici

Lider PSD Arad despre demisia lui Ponta: Orice astfel de acţiune dă gloanţe adversarilor politici (Imagine: Bogdan Baraghin/ Mediafax Foto)

Întrebat, miercuri, de corespondentul MEDIAFAX, despre declaraţia fostului premier Victor Ponta, potrivit căreia acesta îi va trimite preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, demisia sa în alb din partid, liderul PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a afirmat că gestul nu i se pare normal.

"Din puctul meu de vedere, nu este un gest normal, pentru că în momentul în care decizi să îţi dai demisia nu o transmiţi în alb, ci în formatul în care îţi doreşti: ori scris ori verbal. Cred că partidul are nevoie de toţi soldaţii lui, indiferent cum se numesc, atâta timp cât aceştia sunt disciplinaţi şi au o implicare conform statului. Eu cred că orice acţiune de genul acesta dă gloanţe adversarilor politici şi dă drumul la speculaţii în presă şi în opinia publică", a declarat deputatul.

În opinia acestuia, dacă vreun membru de partid îşi dă demisia din partidul care l-a susţinut în ocuparea unei funcţii, ar trebui să demisioneze şi din funcţia publică.

Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia şi din Parlament, Căprar a răspuns afirmativ: "aşa ar fi normal, pentru că noi, toţi care suntem în Parlament, am avut în spate o siglă de partid".

"Eu sper că înţelepciunea care îl caracterizează pe Victor Ponta, acesta va da dovadă de spirit de echipă şi nu va acţiona pentru a destabiliza organizaţia PSD şi Partidul Social Democrat", a afirmat Căprar.

Totodată, întrebat dacă îl consideră pe fostul premier un soldat mai puţin disciplinat, liderul social-democrat a răspuns: "Dacă el spune că îşi dă demisia în alb pentru că nu poate să tacă... într-adevăr, în şedinţele noastre putem să ne înâlnim, să avem argumente, să dezbatem, dar cred că în spaţiul public trebuie să avem un comportament unitar".

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, că îi va trimite în cursul zilei preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, demisia sa în alb din partid, el menţionând că atunci când îl va supăra foarte tare, acesta va putea să o introducă şi să scape de persoana sa.

"Dacă deranjez, că am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea – ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid – îi trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură n-o să tac, nu pot la vârsta asta să mai tac din gură pe lucruri pe care le-am văzut, e care le ştiu şi pe care le văd cu îngrijorare”, a spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici