Lider PSD: Decent ar fi ca până la Comitetul Executiv Naţional Zgonea să demisioneze

Mai mulţi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PSD, printre care Cătălin Rădulescu şi Rovana Plumb, i-au cerut lui Valeriu Zgonea demisia din funcţiile de preşedinte executiv al PSD şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în caz contrar, urmând să ceară demiterea lui.

686 afișări
Imaginea articolului Lider PSD: Decent ar fi ca până la Comitetul Executiv Naţional Zgonea să demisioneze

Lider PSD: Decent ar fi ca până la CExN, Zgonea să demisioneze (Imagine: Marius Dumbrava/ Arhiva Mediafax Foto)

"Am fost două organizaţii care am cerut. După noi, Prahova a cerut demisia, Caraşul a cerut demisia, dna Rovana Plumb a cerut demisia… Sunt o mulţime de oameni care au cerut demisia. Decent ar fi ca până la Comitetul Executiv să facă gestul să-şi dea demisia, ca dovadă că devine un bun coleg. I-am reproşat că niciodată nu s-a manifestat ca un bun coleg. Eu cred că un bun camarad, un bun coleg trebuia să se poarte altfel", a declarat deputatul CăCătălin Rădulescu

El a mai spus că nu a început încă o campanie de strângere de semnături pentru revocarea lui Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor.

"La ieşirile pe care le-a avut în ultima perioadă face un deserviciu PSD. Nu era momentul. Avem o campanie electorală, toţi trebuia să fim solidari cu preşedinte partidului, aşa cum am fost şi cu primul ministru. Noi am făcut nişte cereri. Mai multe organizaţii, cinci până acum, am cerut demisia dânsului. Dacă nu (o va face – n.r.), cerem demiterea din ambele funcţii", a adăugat Rădulescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici