Video Liviu Dragnea, apostrofat de Turcescu pe holul Camerei Deputaţilor: Sunteţi preşedinte, să vă fie ruşine!

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost apostrofat luni seara de deputatul PMP Robert Turcescu pe holul Camerei Deputaţilor, acesta reproşându-i faptul că a convocat în grabă o şedinţă a Camerei la care nici el nu a participat, deşi este preşedinte.

34614 afișări

„Ne spuneţi şi nouă...Vă salut! Robert Turcescu sunt!”, l-a interpelat Turcescu pe Dragnea, imediat ce acesta a terminat de dat declaraţii jurnaliştilor pe holul Camerei.

„Dar ce e aici, spectacol domnule Turcescu?”, s-a apărat Dragnea, care a dat să plece către biroul său.

„Nu, vreau să vă întreb un singur lucru: aţi convocat o şedinţă extraordinară a Camerei astăzi, la ora 17.00. Eram în piaţă. După cum vedeţi, am sărit, am auzit la radio, cu o jumătate de oră înainte de convocarea şedinţei. De ce nu aţi fost dumneavoastră la şedinţa de la ora 17.00? Eu am venit, am ajuns la ora 17.03. Dumneavoastră de ce nu aţi ajuns?”, s-a adresat Turcescu lui Dragnea.

Preşedintele Camerei i-a replicat: „Pentru că am făcut alte lucruri în birou”.

 

„Sunteţi preşedintele Camerei! Dacă ne-aţi chemat pe noi, cu 45 de minute aţi convocat înainte, de erau 35 de speriaţi în sală, dumneavoastră de ce nu aţi venit la şedinţă, domnule Dragnea?”, a continuat Turcescu.

„Domnule Turcescu, v-a ieşit acest circ, continuaţi! Eu nu particip la chestia asta. Nu faceţi dialog cu mine aici. L-aţi avut în campanie să-l faceţi, nu v-a ieşit”, a spus şi Dragnea, după care a plecat spre biroul său.

„Sunteţi deputat şi preşedintele Camerei. Ar trebui să vă fie ruşine!”, i-a transmis Turcescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici