Liviu Dragnea: Stilul lui Iohannis i-a făcut pe colegi să iasă din sală. Suspendarea nu este o soluţie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că frustrarea acumulată în ultimele zile şi, probabil, stilul lui Klaus Iohannis i-a determinat pe parlamentarii PSD să părăsească sala în timpul discursului preşedintelui, afirmând, însă, că suspendarea preşedintelui nu este o soluţie.

2798 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Stilul lui Iohannis i-a făcut pe colegi să iasă din sală. Suspendarea nu este o soluţie

Liviu Dragnea: Stilul lui Iohannis i-a făcut pe colegi să iasă din sală. Suspendarea nu este o soluţie (Imagine: ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO)

"Şi pe mine m-au surprins, dar probabil toată frustararea şi revolta acumulată în ultimele zile i-a făcut să facă gestul acesta. Trebuie să recunosc că şi ei, ca şi mine ne aşteptam ca astăzi să fie un discurs al preşedintelui mediator, preşedintele României trebuie să fie mediatorul şi părintele naţiunii. Probabil că stilul, cuvintele folosite i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală. (Parlamentarii PSD-n.r.) sunt revoltaţi de toate atacurile şi incitările care au venit din partea preşedintelui României", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze gestul parlamentarilor PSD.

Liviu Dragnea a afirmat că el nu a ieşit din sală, pentru ca ascultat mesajul preşedintelui "cu speranţă până la ultimele cuvinte că vor veni nişte semnale de pace".

Dragnea a afirmat că PSD nu va face nimic împotriva preşedintelui şi că suspendarea "nu este o soluţie".

"Noi nu facem nimic împotriva preşedintelui. Suspendarea nu este şi nu a fost o soluţie. România are nevoie să fie liniştită. Are nevoie de pace socială şi stabilitate. Noi puteam după alegeri, când lumea era revoltată că ni se tot refuzau propuneri şi veneau mesaje neconforme de la preşedinte, şi noi puteam să scoatem lumea în stradă. Nu am vrut să facem asta, pentru că am crezut şi cred în continuare că România are nevoie de stabilitate să fie guvernată bine", a spus Dragnea.

Întrebat ce i-a spus preşedintelui la plecare, liderul PSD a afirmat că i-a spus lui Klaus Iohannis că speră în continuare că vor putea face pace în România.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici