Liviu Dragnea susţine că el a decontat politic criticile aduse Guvernului pe OUG 13: Niciodată n-o să mă vedeţi să mă delimitez de Guvern

Liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut, miercuri, că a decontat din punct de vedere politic criticile aduse Guvernului Grindeanu după adoptarea OUG 13 pe Coduri, el menţionând că acest fapt este corelat cu calitatea sa de preşedinte al partidului.

603 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea susţine că el a decontat politic criticile aduse Guvernului pe OUG 13: Niciodată n-o să mă vedeţi să mă delimitez de Guvern

Liviu Dragnea susţine că el a decontat politic criticile aduse Guvernului pe OUG 13: Niciodată n-o să mă vedeţi, să mă delimitez de Guvern (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Arhiva Foto)

Dragnea a fost întrebat, miercuri, la un interviu acordat RRA, de ce află pe locul 5 în sondajele de opinie, la capitolul «încredere», în timp ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, se află pe primul loc.

"Din cauza discuţiilor foarte paşnice despre Ordonanţă. Ca preşedinte al partidului, decontez politic orice critică adusă guvernului, este firesc să se întâmple asta. Oriunde în lume se întâmplă asta", a răspuns Dragnea.

El a susţinut că nu se va delimita de Guvern, chiar dacă Executivul va face greşeli.

"Niciodată n-o să mă vedeţi că, dacă cumva Guvernul va face o greşeală - ceea ce nu a fost cazul acum - să mă delimitez de Guvern. Eu am învestit încredere în acest Guvern, partidul a învestit încredere, şi vom fi solidari", a spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici