Locuinţa senatorului Niculae Bădălău a fost spartă de hoţi: "Eram toţi acasă, dormeam"

Locuinţa din Giurgiu a senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de hoţi. ”Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins”, spune Bădălău.

2806 afișări
Imaginea articolului Locuinţa senatorului Niculae Bădălău a fost spartă de hoţi: "Eram toţi acasă, dormeam"

Locuinţa senatorului Niculae Bădălău a fost spartă de hoţi

Senatorul Niculae Bădălău a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că locuinţa sa a fost spartă în noaptea de vineri spre sâmbătă.

”A fost spartă locuinţa mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliţia aici. Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul.

Pe de altă parte, Bădălău a spus că nu ţinea bani în casă.

Potrivit acestuia, Poliţia se află la faţa locului şi face cercetări.

Locuinţa senatorului Niculae Bădălău se află în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Iona Sârbu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că sesizarea în privinţa spargerii locuinţei a venit sâmbătă la ora 9.17 şi a fost făcută de către o femeie din oraşul Bolintin Vale.

”Aceasta a sesizat că în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea identificării autorilor”, a spus Emanuela Iona Sârbu.

Potrivit unor surse, hoţii au furat din locuinţă bijuterii şi alte bunuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici