Luca Niculescu, ambasador al României în Principatul Monaco

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind acreditarea lui Luca Niculescu în calitatea de ambasador al României în Principatul Monaco, informează Administraţia Prezidenţială.

1341 afișări
Imaginea articolului Luca Niculescu, ambasador al României în Principatul Monaco

Luca Niculescu, ambasador al României în Principatul Monaco

Pe 14 aprilie, Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind acreditarea în Andorra a ambasadorului din Franţa, Luca Niculescu, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

Jurnalistul Luca Niculescu a primit la jumătatea lunii decembrie aviz favorabil din partea comisiilor de politică externă ale Parlamentului pentru postul de ambasador al României în Franţa.

Pe 6 decembrie, preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe jurnalistul Luca Niculescu pentru postul de ambasador al României în Franţa, Principatul Andorrei şi în Prinicipatul Monaco.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici