Marcel Ciolacu a anunţat data la care va avea loc Congresul PSD. Olguţa Vasilescu va face parte din echipa propusă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi la finalul unei şedinţe informale a CEx, că s-a decis ca pe 21 martie să aibă loc Congresul în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a partidului.

1336 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu a anunţat data la care va avea loc Congresul PSD. Olguţa Vasilescu va face parte din echipa propusă

Marcel Ciolacu a anunţat data la care va avea loc Congresul PSD. Olguţa Vasilescu va face parte din echipa propusă

„Ţinem congresul pe data de 21, se pare. 14 martie era în discuţie, dar doar pe 21 este sala liberă. Va fi aceeaşi procedură, cu un proiect politic şi o echipă”, a declarat Ciolacu la finalul întâlnirii cu reestul conducerii interimare a PSD.

Singurul candidat pentru poziţia de preşedinte al PSD, Ciolacu spune că din echipa pe care o va propune nu vor face parte preşedinţi de organizaţii judeţene.

„Am anunţat colegii că în echipa mea nu vor fi preşedinţi de organizaţii. Mai mulţi colegi din organizaţii au spus că este oportun să facem o astfel de echipă”, a spus Ciolacu.

Singurul nume din viitoarea sa echipă pe care l-a anunţat Marcel Ciolacu este cel al Liei Olguţa Vasilescu. În ceea ce îl priveşte pe Claudiu Manda, preşedintele Camerei Deputaţilor spune că acesta „este şeful de campanie al PSD şi va fi foarte ocupat cu acest lucru”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
congres,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici