Meleşcanu: Temele discursului lui Ponta trebuiau convenite înainte

Senatorul PNL Teodor Meleşcanu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că temele discursului lui Victor Ponta de la învestirea Cabinetului Ungureanu trebuiau convenite înainte, el opinând că acest lucru ar fi fost necesar întrucât discursul a fost făcut în numele USL.

302 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu: Temele discursului lui Ponta trebuiau convenite înainte

Meleşcanu: Temele discursului lui Ponta trebuiau convenite înainte (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Temele pentru discurs trebuiau convenite înainte. Nu ştiu dacă s-a întâmplat asta, dar discursul a fost în numele USL şi ar fi fost necesar. Trebuia să se convină clar care este mesajul pe care îl dăm", a spus Meleşcanu.

Senatorul PNL a precizat că tonul şi modalitatea de a ţine discursul reprezintă apanajul celui care construieşte discursul, el admiţând că modalitatea de prezentare a fost una "spre pozitiv".

"În legătură cu modul de prezentare, a fost o altă prezentare, spre pozitiv, dar fără a se renunţa la menţionarea aspectelor referitoare la ordonanţe de urgenţă şi la toate chestiunile pe care noi le-am subliniat şi le-am considerat inacceptabile", a mai spus Meleşcanu.

Liderul PSD, Victor Ponta, a susţinut, joi, în plen, un discurs amplu, care a durat aproximativ 40 de minute şi din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lăsat să se înţeleagă că opoziţia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Imediat după discursul lui Ponta, conducerea PNL a convocat o şedinţă ad-hoc pentru a discuta atitudinea PSD şi a preşedintelui formaţiunii social-democrate.

Ulterior, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel, în numele colegilor săi din conducerea partidului, la partenerii din USL, respectiv la PSD şi la PC, solicitându-le să nu uite nicio secundă cu cine se bat şi că lupta lor este împotriva regimului Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici