MESAJUL preşedintelui Republicii Moldova pentru Băsescu, de ziua acestuia: Nicolae Timofti l-a felicitat "cu alese sentimente frăţeşti"

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare lui Traian Băsescu, cu ocazia zilei de naştere, cu "alese sentimente frăţeşti".

437 afișări
Imaginea articolului MESAJUL preşedintelui Republicii Moldova pentru Băsescu, de ziua acestuia: Nicolae Timofti l-a felicitat "cu alese sentimente frăţeşti"

Nicolae Timofti, Traian Băsescu (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Cu alese sentimente frăţeşti, retrăind bucuria recentei noastre întâlniri la Chişinău, vă adresez cele mai sincere felicitări cu prilejul zilei de naştere", i-a transmis Nicolae Timofti şefului statului, scrie Publika.md.

Totodată, Timofti îi reaminteşte preşedintelui Băsescu de "importanţa dinamizării parteneriatului strategic dintre Republica Moldova şi România, parteneriat pe care am reuşit să-l consolidăm împreună pe parcursul ultimilor ani".

Preşedintele Nicolae Timofti îşi exprimă speranţa că, şi pe viitor, Traian Băsescu va susţine Republica Moldova.

"Am convingerea că şi pe viitor vom putea miza pe susţinerea personală a Excelenţei Voastre şi a României şi reconfirm întreaga noastră disponibilitate de a dezvolta cu aceeaşi intensitate relaţiile de prietenie dintre ţările noastre", i-a scris Timofti.

"Viaţă lungă, sănătate şi realizarea cu succes a tuturor proiectelor pe care le-aţi iniţiat în exercitarea funcţiei de mare răspundere pe care o deţineţi, precum şi fericire şi prosperare întregii dumneavoastră familii", îi mai urează preşedintele R. Moldova omologului său român.

Liderul de la Chişinău nu uită nici de nepoata preşedintelui.

"Să vă trăiască nepoţica, Domnule Preşedinte. Să fie sănătoasă, norocoasă şi binecuvântată de Dumnezeu", se arată în mesajul preşedintelui moldovean.

Preşedintele Traian Băsescu a împlinit, luni, 62 de ani.

Şeful statului s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraş Murfatlar, din judeţul Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici