Mihai Tudose, despre relaţia cu Liviu Dragnea: Este una instituţională şi aşa va fi / Premierul a negat că îşi doreşte să fie preşedintele PSD

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, într-un interviu televizat, că are o relaţie instituţională cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi aşa va rămâne, negând că îşi doreşte să fie preşedintele PSD.

2648 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, despre relaţia cu Liviu Dragnea: Este una instituţională şi aşa va fi / Premierul a negat că îşi doreşte să fie preşedintele PSD

Mihai Tudose, despre relaţia cu Dragnea: Este una instituţională şi aşa va fi

"Nu sunt premierul cuiva. Sunt al României şi al PSD, trimis de PSD. PSD nu e un nume, aşa cum e el, cu structurile de conducere, buni, răi, dar nu sunt al cuiva. Că e vorba de servicii sau de partid, indiferent cum îl cheamă", a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

Întrebat dacă îşi doreşte să preia conducerea PSD, Tudose a răspuns scurt "nu", iar legat de relaţia cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, aceasta este una "instituţională. "Astăzi avem o relaţie instituţională şi aşa va fi. Să spunem că ne-am maturizat.O democraţie participativă. Ce spune partidul, dar partidul e mai mulţi. O relaţie instituţională nu e bună?".

Cât priveşte situaţia din partid, premierul a afirmat că dă dreptate unor colegi din PSD care s-au plâns că sunt structuri care nu au funcţionat.

"S-a reclamat că anumite structuri funcţionale nu au funcţionat, cum ar fi Biroul Permanent. Au dreptate", a spus Tudose.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici