Ministrul Raluca Turcan, fără mască la un eveniment în Sibiu. Un participant are COVID-19

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la un eveniment de plantare de copaci în zona montană din Tălmaciu, judeţul Sibiu, unde a fost fotografiată fără mască. După eveniment, un participant a aflat că are COVID-19.

1844 afișări
Imaginea articolului Ministrul Raluca Turcan, fără mască la un eveniment în Sibiu. Un participant are COVID-19

Ministrul Raluca Turcan, fără mască la un eveniment în Sibiu. Un participant are COVID-19

Raluca Turcan este preşedintele organizaţiei PNL Sibiu, iar în weekend a participat la un eveniment la Tălmaciu, alături de mai mulţi liberali din judeţ, unde a fost fotografiată fără mască de protecţie.

Nici preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, nu poartă mască.

La eveniment a participat şi administratorul judeţului Sibiu, Adrian Bibu, candidat din partea PNL, în 2020, la funcţia de primar al oraşului. Luni, el a aflat că are COVID-19 şi se află în spital, sub supraveghere.

Ministrul Raluca Turcan a declarat, miercuri seara, pentru MEDIAFAX, că participarea la evenimentul de la Tălmaciu a avut loc cu condiţia prezentării unui test antigen.

„Condiţia pentru participarea la acţiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locaţia din aer liber au fost disponibile măşti si dezinfectanţi. Cea mai apropiata localitate se afla la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33”, spune Turcan.

Ministrul adaugă că fotografiile care apar pe pagina de Facebook a PNL Sibiu nu sunt reprezentative pentru cele aproximativ 5 ore petrecute în aer liber.

„Distanţarea a fost în general respectată, iar măştile au fost purtate, cu puţine excepţii, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a precizat Raluca Turcan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici