Mircea Diaconu propune ca Becali să o contracandideze pe Udrea sau pe Ungureanu – surse

Vicepreşedintele PNL, Mircea Diaconu, a propus în şedinţa BPC a PNL ca lui George Becali să i se aloce un colegiu în care să candideze la Neamţ sau la Arad, împotriva Elenei Udrea sau a lui Mihai Răzvan Ungureanu.

395 afișări
Imaginea articolului Mircea Diaconu propune ca Becali să o contracandideze pe Udrea sau pe Ungureanu – surse

Mircea Diaconu propune ca Becali să o contracandideze pe Udrea sau pe Ungureanu – surse (Imagine: Razvan Lupica - MediafaxFoto)

Propunerea lui Diaconu a venit în contextul discuţiei legate de colegiul în care acesta ar urma să candideze, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea PNL.

"Trebuie să fie util, pe un colegiu unde să se bată cu cineva greu de la PDL, să le rupă din voturi. Ori la Neamţ, cu Udrea, ori la Arad, cu MRU", ar fi spus vicepreşedintele PNL în şedinţa de luni dimineaţă.

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de Gigi Becali şi cu PNŢCD-aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

El a spus că dacă aceste discuţii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL, pentru a candida.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici