Mona Muscă o sprijină pe Teo Trandafir

Mona Muscă a fost, miercuri, prezentă la o întâlnire electorală a candidatului PDL la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor, declarând că a venit să-i ureze succes lui Teo Trandafir şi exprimându-şi regretul că nu locuieşte în Colegiul 19, pentru a-i putea da votul în 25 aprilie.

74 afișări
Imaginea articolului Mona Muscă o sprijină pe Teo Trandafir

Mona Muscă o sprijină pe Teo Trandafir (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Atât Teo Trandafir, cât şi viceprimarul Mircea Raicu, prezenţi la o întâlnire electorală organizată la Sala Polivalentă, s-au declarat surprinşi de vizita Monei Muscă la evenimentul de campanie.

Iniţial, Mona Muscă nu a dorit să ţină un discurs, însă apoi a declarat că a venit la această întâlnire pentru a-i spune lui Teo Trandafir că îi pare rău că nu locuieşte în Colegiul 19, pentru a-i da votul dumunică.

Ea a menţionat că a lucrat, în perioada în care era politician, la o cercetare privind creşele şi grădiniţele şi doreşte să îi ofere acest material candidatei PDL, pentru a-i folosi în Parlament.

"Îţi urez succes şi mi-aş dori din tot sufletul, aşa cum nu mi-am dorit decât poate pentru mine şi cei foarte dragi mie, să avem o parlamentară tânără, cinstită, harnică şi cu drag de oameni, aşa cum eşti tu, un om care îi înţelege pe ceilalţi, ştie să îi asculte şi, mai mult decât atât, îi pasă de cei din jurul ei", a declarat Mona Muscă.

Ea a mai spus că Teo Trandafir, ca mulţi alţi oameni din presă, ştie să slujească interesul public, pentru că a fost tot timpul în sprijinul publicului.

"Eu nu ştiu dacă vei face politică, dar că vei face lucruri bune pentru oameni asta sunt convinsă şi asta este cea mai bună politică", a continuat Mona Muscă.

La rândul său, Teo Trandafir a declarat că, de fiecare dată când a fost întrebată, a spus fără nicio ezitare că modelul ei în politică este Mona Muscă, "un om blând, hotărât şi vehement, atunci când crede într-un proiect".

În plus, Teo Trandafir a mărturisit că a învăţat un lucru foarte important de la Mona Muscă, anume să poarte perle şi i-a transmis că a încercat să o sune de nenumărate ori să îi spună cât de mult ţine la ea, dar nu a reuşit.

"Eu nu am portocaliu pe şapcă, nu m-am băgat în politică, ci vreau să fac politică, ci am în inimă dorinţa sinceră de a vă ajuta", a mai spus Teo Trandafir, referitor la declaraţia Monei Muscă privind intrarea în politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici