Năstase: Pentru ca programul de guvernare să nu rămână un eseu, e nevoie ca Ponta să fie premier

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat că, pentru ca programul de guvernare lansat de PSD la Congresul extraordinar de sâmbătă să nu rămână doar "un eseu", este nevoie ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, dar şi ca viitorul premier să fie Victor Ponta.

47 afișări
Imaginea articolului Năstase: Pentru ca programul de guvernare să nu rămână un eseu, e nevoie ca Ponta să fie premier

Năstase: Pentru ca programul de guvernare să nu rămână un eseu, e nevoie ca Ponta să fie premier (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Năstase a spus că, pentru a deveni realitate, programul de guvernare lansat de PSD, "România corectă, România socială", trebuie să îndeplinească două condiţii: adoptarea moţiunii de cenzură şi desemnarea lui Victor Ponta ca prim-ministru.

"Ca acest text să nu rămână doar un eseu, doar o carte pentru biblioteca de partid, mai trebuie îndeplinite două condiţii", a afirmat el. Fostul premier PSD a spus că prima condiţie este conlucrarea între partidele parlamentare din opoziţie şi mişcarea sindicală pentru adoptarea în Parlament a moţiunii de cenzură.

"Iar a doua condiţie este ca Victor Ponta să fie viitorul prim-ministru", a mai spus Năstase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici