Oprea: O susţin total pe Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi, că o susţine pe şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, pentru încă un mandat la conducerea instituţiei.

1135 afișări
Imaginea articolului Oprea: O susţin total pe Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA

Oprea: O susţin total pe Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Oprea a fost întrebat, la Adevărul Live, dacă o susţine, alături de UNPR, pe Kovesi pentru încă un mandat la conducerea DNA.

"Din moment ce spun că DNA este un etalon la Bruxelles şi în Europa. Este un moment istoric în care toţi trebuie să respectăm legea, până la urmă. Normal că o susţin. (...) Şefa DNA e Codruţa Kovesi, care a fost propusă şi susţinută şi de Victor Ponta, şi de domnul Cazanciuc, şi de mine. (...) Normal, o susţin total şi a demonstrat că merită acest lucru, chiar dacă îmi fac prieteni sau nu", a declarat vicepremierul Oprea.

"Este un moment istoric. Mă mai lasă şi pe mine Victor Ponta să primesc nişte delegaţi, când nu are timp. Sentimentul este următorul, îl am şi spun cinstit, sentimentul e că şi la noi vin ca la o mică poartă la Bruxelles. Oamenii se uită în jur, se uită unde am ajuns. Lupta asta anticorupţie este un moment istoric care a dus mult la întărirea statului român", a mai spus Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici