Oprescu, la congresul PRM: Acest partid a fost o adevărată coloană vertebrală a acestei ţări

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sâmbătă, în faţa delegaţiilor la cel de-al cincilea congres al PRM, că acest partid a fost o adevărată coloană vertebrală a acestei ţări şi este caracterizat de curăţenie morală, verticalitate şi curaj.

80 afișări
Imaginea articolului Oprescu, la congresul PRM: Acest partid a fost o adevărată coloană vertebrală a acestei ţări

Oprescu, la congresul PRM: Acest partid a fost o adevărată coloană vertebrală a acestei ţări (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Adesea cuvintele dumneavoastră au exprimat adevăruri, au avut conţinut şi sens dar de multe ori au fost bagatelizate, răstălmăcite pentru a li se minimaliza mesajul", a spus Oprescu.

El le-a cerut reprezentanţilor PRM ca împreună să spargă clica celor care vor să-şi împartă totul între ei.

La rândul său, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, invitat la congresul PRM, a transmis salutări delegaţilor, arătând că PSD, împreună cu toate forţele democratice din această ţară, se află într-o bătălie pentru România. Liderul PSD a spus că acest partid îşi doreşte să ajungă la guvernare pentru a face ceea ce aşteaptă cetăţenii României.

Ea le-a amintit delegaţiilor la Congres despre situaţia învăţătoarei Cristiana Anghel, aflată în greva foamei şi a precizat că împreună cu Arhiepiscopul Covasnei şi Harghitei, a vizitat-o pe aceasta la spital.

Andronescu a arătat că arhiepiscopul a rugat-o în lacrimi pe Cristiana Anghel să renunţe la protest.

Prezent la Congresul al cincilea al PRM, vicepreşedintele PC Bogdan Diaconu şi-a exprimat convingerea că PC şi PRM vor lupta pentru apărarea idealurilor şi valorilor româneşti autentice. El i-a criticat pe preşedintele Traian Băsescu şi pe premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici