Orban: Brevetul îl va ajuta pe Băsescu în viaţa de apoi să vâslească în cazanul cu smoală

Fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban a declarat, duminică, la Cluj, că s-a implicat ca Traian Băsescu să obţină din nou brevetul de comandant de navă "din milă creştinească", dar şi pentru ca acesta "să poată vâsli, în viaţa de apoi, în bărcuţa lui în cazanul cu smoală".

62 afișări
Imaginea articolului Orban: Brevetul îl va ajuta pe Băsescu în viaţa de apoi să vâslească în cazanul cu smoală

Orban: Brevetul îl va ajuta pe Băsescu în viaţa de apoi să vâslească în cazanul cu smoală (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Orban a afirmat la Liga Aleşilor Liberali că brevetul îi va fi de folos lui Traian Băsescu după ce nu va fi ales preşedinte.

"Traian Băsescu a obţinut brevetul în mandatul meu de ministru. Directorul care se ocupa a venit la mine şi m-a întrebat dacă să îi dea brevetul şi i-am spus «da». Am zis «da» din milă creştinească, ca să aibă din ce trăi după ce nu va mai fi preşedinte, dar şi din patriotism, pentru că am convingerea că românilor le va fi mult mai bine cu cât Băsescu va fi mai departe de ţară", a spus Orban.

Acesta a precizat că brevetul îi va fi util lui Traian Băsescu "şi în viaţa de apoi, pentru că, având în vedere ce a făcut în ultimii cinci ani", nu va ajunge unde doreşte, "ci va avea nevoie să vâslească în bărcuţa lui în cazanul cu smoală".

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, în 5 octombrie, la Luduş, întrebat de jurnalişti ce va face dacă nu va câştiga un nou mandat în fruntea statului, că el are o meserie sigură şi bine plătită, precizând că are un brevet de comandant de navă de mare tonaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici