Băsescu, întrebat ce va face dacă nu va câştiga un nou mandat: Am un brevet de comandant de navă

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, duminică, la Luduş, întrebat de jurnalişti ce va face dacă nu va câştiga un nou mandat în fruntea statului, că el are o meserie sigură şi bine plătită, precizând că are un brevet de comandant de navă de mare tonaj.

47 afișări
Imaginea articolului Băsescu, întrebat ce va face dacă nu va câştiga un nou mandat: Am un brevet de comandant de navă

Băsescu, întrebat ce va face dacă nu va câştiga un nou mandat: Am un brevet de comandant de navă

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat de jurnalişti, la Luduş, unde participă la Festivalul Toamnei, ce va face în cazul în care nu va câştiga un nou mandat, şeful statului spunând că el are o meserie sigură şi bine plătită.

"Am un brevet de comandant de navă, pe care l-am revalidat anul trecut în vară, am pierdut vara cu examenele la centrul de perfecţionare. Sunt un om care are o meserie foarte bună, sunt calificat pentru nave de mare tonaj, foarte bine plătit, deci nu sunt un şomer din politică", a spus Băsescu.

Traian Băsescu a mai fost întrebat ce aşteptări are de la Tratatul de la Lisabona, şeful statului afirmând că este optimist că acesta va intra în vigoare în toamna acestui an, adăugând că, de altfel, şi Comisia Europeană aşteaptă ratificarea acestui act.

Ulterior, Traian Băsescu a vizitat câteva standuri cu produse gastronomice, după care a mers într-un restaurant din localitate.

Traian Băsescu a ajuns cu întârziere la Luduş deoarece aeronava prezidenţială nu a putut ateriza pe Aeroportul Internaţional din Târgu Mureş din cauza ceţii, fiind redirecţionată spre cel din Sibiu, de unde preşedintele s-a deplasat cu maşina în localitate.

Traian Băsescu a participat la inaugurarea unei fabrici de spumă poliuretanică a companiei Vitafoam, după care a avut o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei locale din Luduş, cu fermieri şi oameni de afaceri.

Ulterior, Băsescu a mers la Festivalul Toameni din Luduş, unde a făcut baie de mulţime şi s-a fotografiat cu oamenii, după care a intrat în sediul Primăriei Luduş.

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat, sâmbătă, la Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, candidatura la Preşedinţie, în timpul unei întâlniri cu fermierii din zona de vest a ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici