Orban crede că Diaconescu şi-a încheiat cariera

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că regretă faptul că senatorul Cristian Diaconescu a decis să demisioneze din PSD, adăugând că, în opinia sa, cariera acestuia este, practic, încheiată.

51 afișări
Imaginea articolului Orban crede că Diaconescu şi-a încheiat cariera

Orban crede că Diaconescu şi-a încheiat cariera (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Păcat pentru el. Cred că ar fi avut în faţă o carieră frumoasă. Părăsindu-şi partidul în care s-a afirmat, părerea mea este că această carieră este practic încheiată", a susţinut Ludovic Orban.

Întrebat dacă liberalii ar fi dispuşi să-l primească pe Cristan Diaconescu în PNL, Orban a menţionat că "un om care îşi abandonează partidul, convingerile, prietenii, o dată, va fi capabil să facă acest lucru şi a doua oară".

"Nu cred că domnul Diaconescu ar putea să devină aşa cum a devenit întregul Partid Democrat peste noapte, din socialist, liberal. De altfel, nici nu cred că domnului Diaconescu îi trece măcar vreo secundă prin cap să adere la PNL, probabil se va vărsa în partidul fără formă şi fără fond al generalului Oprea", a conchis liderul PNL.

Senatorul Cristian Diaconescu a părăsit, miercuri, PSD, alăturându-se grupului independenţilor, coordonat de fostul social-democrat Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici