Orban: Oprescu ar putea candida din partea USL la Preşedinţie, nu Antonescu

Liberalul Ludovic Orban a avut, sâmbătă, un discurs critic la adresa lui Crin Antonescu în şedinta delegaţiei permanente a PNL, afirmând că se va ajunge la situaţia în care Sorin Oprescu va fi, în 2014, va fi candidatul Uniunii la Preşedinţie, notează Ştirile ProTV.

130 afișări
Imaginea articolului Orban: Oprescu ar putea candida din partea USL la Preşedinţie, nu Antonescu

Orban: Oprescu ar putea candida din partea USL la Preşedinţie, nu Antonescu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse citate de Ştirile ProTV, Orban a declarat, în şedinţa DP, că alianţa cu PSD face numai rău PNL şi a argumentat că social-democraţii nu vor ţine cont de protocolul semnat sâmbătă, aşa că îl va susţine pe Sorin Oprescu în 2012 la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, pentru ca mai apoi acesta să fie candidatul pentru prezidenţialele din 2014.

Potrivit surselor, Crin Antonescu nu i-a dat nicio replică lui Orban.

Fostul prim-vicepreşdinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la finalul DP, că a votat împotriva USL pentru că este liberal şi pentru că PSD este unul din adversarii politici ai formaţiunii, menţionând că nu va demsiona, ci va sprijini liberalismul în cadrul USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici