Parlamentul a stabilit calendarul pentru dezbaterea şi adoptarea Bugetului de stat pentru 2017

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit, miercuri, calendarul pentru dezbaterile bugetului de stat pentru anul 2017.

1719 afișări
Imaginea articolului Parlamentul a stabilit calendarul pentru dezbaterea şi adoptarea Bugetului de stat pentru 2017

Parlamentul a stabilit calendarul pentru dezbaterea şi adoptarea Bugetului de stat pentru 2017

Proiectul de lege va fi adoptat de Parlament săptămâna viitoare.

Senatorii şi deputaţii pot depune amendamente la proiectul de lege până vineri dimineaţă, la ora 9, conform calendarului afişat pe pagina Senatului României. Apoi, până la ora 10, va fi făcută centralizarea şi gruparea amendamentelor la comisii, pe ordonatori principali de credite.

De la ora 11, încep lucrările în comisiile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, pentru examinarea, avizarea şi depunerea avizelor la Comisiile pentru buget, finanţe şi bănci. Apoi, urmează dezbaterea generală în Comisiile pentru buget, finanţe şi bănci ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Sâmbătă, de la ora 10, la Comisiile pentru buget, finanţe şi bănci vor avea loc dezbateri cu ordonatorii principali de credite şi elaborarea rapoartelor. Dezbaterile continuă până duminică, la ora 20.

Luni, de la ora 11, Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului vor stabili timpii de dezbatere în plen a Proiectului Legii bugetului de stat şi a Proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2017. Şedinţa de plen comun este programată la ora 13 şi vor fi dezbateri generale, dar şi dezbateri pe anexele proiectului de lege.

Marţi, la ora 10, plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului ar urma să dea votul final pe proiectul de lege, care va fi apoi trimis preşedintelui pentru promulgare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici